عوارض قرص اورژانسی ضد بارداری لونژیل چیست
قرص اورژانسی
قرص اورژانسی ,قرص اورژانسی چیست,قرص اورژانسی ضد بارداری,قرص اورژانسی لونژیل,قرص اورژانسی چند ساعت بعد,قرص اورژانسی و پریود,قرص اورژانسی اووسیز,قرص اورژانسی لوونورژسترول,قرص اورژانسی دوتایی,قرص اورژانسی بارداری
توضیحاتی در مورد قرص اورژانسی
توجه داشته باشید که قرص اورژانسی با اسم ژنریک لوونورژسترول می تواند در شرایطی که نزدیکی محافظت نشده وجود داشته یا روش های جلوگیری دیگر ناکارآمد بوده (برای مثال پاره شدن کاندوم حین نزدیکی) مورد استفاده قرار گیرد و روشی کارآمد است
زمان مصرف قرص اورژانسی
زمان دقیقی برای این قرص نمی توان در نظر گرفت ولی باید توجه داشت که برای اثر بخشی بیشتر باید قرص اورژانسی هر چه سریعتر بعد از نزدیکی استفاده شود ولی این سوال همیشه مطرح است که قرص اورژانسی چند ساعت بعد از نزدیکی می تواند مصرف شود؟ اعتقاد بر این است که تا 72 ساعت بعد از نزدیکی محافظت نشده می توان از قرص اورژانسی استفاده کرد اما انجمن زنان و زایمان آمریکا این زمان را تا 5 روز (120 ساعت) بعد از نزدیکی نیز مشخص کرده است.
قرص اورژانسی چیست
قرص اورژانسی ضد بارداری یا قرص لوونورژسترول (اسم قرص اورژانسی) روشی موثر و بی خطر برای پیشگیری از بارداری است آن هم زمانی که نزدیکی جنسی محافظت نشده ای داشته اید و یا روش کنترل بارداری موثر واقع نشده است. خانم های زیادی از قرص های ضد بارداری و قرص اورژانسی استفاده می کنند بدون این که عوارض جانبی شایعی در این باره گزارش شده باشد. اما به طور کلی به منظور دریافت اثربخشی مناسب از همه داروها باید برخی نکات رعایت شود.
پیشگیری با قرص اورژانسی
قرص های اورژانسی (لوونورژسترل) یک پیشگیری اورژانسی است و نباید به عنوان یک فرم منظم پیشگیری از بارداری مورد استفاده قرار گیرد. این دارو یک هورمون پروژستین است که عمدتا با جلوگیری از انتشار تخمک (تخمک گذاری) در طول دوره قاعدگی شما اثر میگذارد. همچنین باعث می شود مایع واژن برای کمک به جلوگیری از رسیدن اسپرم به تخمک (لقاح) و تغییر پوشش داخلی رحم برای جلوگیری از اتصال تخمک بارور ضخیم تر شود. استفاده از این دارو، بارداری موجود را متوقف نخواهد کرد و یا شما و همسرتان را در برابر بیماری های آمیزشی (از قبیل HIV، گونوره، کلامیدیا) محافظت نمی کند.
نکاتی در مورد مصرف قرص اورژانسی
قرص های اورژانسی ممکن است به خوبی در زنانی که بیش از وزن خاصی هستند (برای مثال، بیشتر از ۷۴ کیلوگرم)، و یا اگر داروهای خاص دیگری در ماه گذشته استفاده مصرف کرده باشند، به خوبی تاثیر گذار نباشد. این اثر می تواند به حاملگی منجر شود. برای جزئیات بیشتر و اطمینان از اینکه آیا این دارو برای شما مناسب است یا نه با پزشک صحبت کنید (همچنین به بخش تداخلات دارویی مراجعه کنید). حتی اگر قبلا از این دارو استفاده کرده اید، مواد تشکیل دهنده آن را بر روی برچسب بررسی کنید. سازنده ممکن است مواد تشکیل دهنده را تغییر داده باشد. همچنین محصولاتی با اسامی مشابه ممکن است دارای مواد مختلف برای اهداف مختلف باشند. مصرف محصولی اشتباه می تواند به شما آسیب برساند.
- ۹۷/۱۰/۰۱